Dear mama

 14,95 21,95

Mijn meest bijzondere combinatie. Groene agaat en maansteen.
Dit is echt het liefste cadeautje voor een mama to be, mama of wensmama.
Een hart onder de riem. Een mooie wens voor haar.

Groene agaat is een beschermer en ze zou je helpen aarden. Ze staat voor innerlijke rust en het bevorderen van zelfreflectie. Ze brengt een veilig gevoel en balans. Daarnaast zou agaat dé beschermsteen voor de zwangere vrouw en haar ongeboren kind zijn. De steen zou moeder en kind voeden met liefdevolle energie. Na de geboorte zou het een positief effect hebben op borstvoeding. Doordat ze balans brengt in hoofd en hart zou ze ook verzachting brengen aan het hormonale stelsel. Een groene beschermer vol prachtige intenties.

Maansteen en haar connectie met vrouwelijke energie. Ze zou je gevoelsleven kalmeren. Ook zou de maansteen je vrouwelijke intuïtie stimuleren. Dit is een prachtige steen voor zwangere vrouwen, vrouwen met een kinderwens of vrouwen die net bevallen zijn omdat het voor evenwicht in je hormonale stelsel zou zorgen. Naast dit alles is er ook nog de connectie met de maan. Het lichtpuntje.

Clear
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Lovemade sieraden met de mooiste intenties.
Heb jij een ander idee over een sieraad? Of wens je dit ontwerp iets aan te passen?
Neem dan contact op met mij.

Wil jij er graag een armbandje van? Dan ontvang ik graag je polsomtrek zodat ik het armbandje op maat kan maken.

Intentie groene agaat:

Groene agaat is een beschermer en ze zou je helpen aarden. Ze staat voor innerlijke rust en het bevorderen van zelfreflectie. Ze brengt een veilig gevoel en balans. Daarnaast is agaat dé beschermsteen voor de zwangere vrouw en haar ongeboren kind. De steen zou moeder en kind voeden met liefdevolle energie. Na de geboorte zou het een positief effect hebben op borstvoeding. Doordat ze balans brengt in hoofd en hart zou ze ook verzachting brengen aan het hormonale stelsel. Een groene beschermer vol prachtige intenties.

Intentie maansteen: Maansteen en haar connectie met vrouwelijke energie. Ze zou je gevoelsleven kalmeren. En voor dit HSP-mensje is dat een hele fijne intentie. Ook zou de maansteen je vrouwelijke intuïtie stimuleren. Dit is een prachtige steen voor zwangere vrouwen, vrouwen met een kinderwens of vrouwen die net bevallen zijn omdat het voor evenwicht in je hormonale stelsel zou zorgen. Naast dit alles is er ook nog de connectie met de maan. Het lichtpuntje.

Ik geloof in het dragen van een intentie ter motivatie of inspiratie, niet in magie. Daarom schrijf ik niet over medische intenties.

Extra informatie

Kleur:

01. Wit, mat, 02. Wit, creme, 03. Beige, 04. Parelmoer, 05. Geel, pastel, 06. Geel, 07. Oranje, licht, 08. Oranje, 09. Oranje, fel, 10. Rood, 11. Terracotta, 12. Rood, wijnrood, 13. Koraal, 14. Koraal, transparant, 15. Roze, 16. Roze, fuchsia, 17. Lila, 18. Paars, 19. Paars, violet, 20. Paars, violet silverlined, 21. Blauw, zeeblauw, 22. Blauw, 23. Blauw, jeans, 24. Groen, mint, 25. Groen, salie, 26. Groen, avocado, 27. Bruin, licht topaas, 28. Bruin, donker topaas, 29. Bruin, smokey topaas, 30. Bruin, chocolade, 31. Bruin, brons, 32. Bruin, metallic mat donker brons, 33. Grijs, moonstone, 34. Grijs, 35. Grijs, transparant, 36. Zwart, 37. Zwart, mat

Sieraad:

Armband, Ketting 40-45 cm, Ketting 50-55 cm

Afwerking:

Goudkleurig stainless steel, Zilverkleurig stainless steel

Polsomtrek (indien van toepassing):

15 cm, 15,5 cm, 16 cm, 16,5 cm, 17 cm, 17,5 cm, 18 cm, 18,5 cm, 19 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dear mama” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *