Op 1 september 2024 is het zover… dan gaat mijn grote kleine meisjesdroom in vervulling. Dan open ik de deuren van Lys.
kralen | sieraden | workshops | kinderfeestjes | cadeau’s

Een eigen winkel was een droom waarvan ik eigenlijk niet durfde te dromen, totdat de droom zich aandiende in een fysiek winkelpand. Heel onverwacht stond mijn droom voor de deur. En met enorm veel support van mijn fantastische gezin en met heel veel aanmoediging van mijn cheerleaders durf ik de sprong in het diepe te nemen. Jullie prachtige bestellingen en online support hebben mij het vertrouwen gegeven dit te kunnen. En ik wens dat Lys. meer wordt dan alleen een winkel. Ik hoop ontzettend dat het een verbindende plek mag worden voor veel vrouwen, een waar lichtpuntje voor vrouwen en meisjes in alle leeftijden. Een plek waar onze verhalen verteld mogen worden.

Het gaat een plek worden waar je mag aanschuiven. Alleen, met een van je kinderen, als vriendinnen, zussen. Waar de thee klaar staat. Een plek voor workshops en kinderfeestjes. Waar je kralen kunt kopen om zelf iets te maken (thuis of in de winkel) en waar je natuurlijk mijn sieraden kunt laten maken en kopen. Ik hoop steeds meer moois te kunnen toevoegen aan de winkel!

Om hulp vragen vind ik heel moeilijk maar ik ben me ervan bewust dat mensen graag helpen, net als ik zelf ook graag anderen verder help en met mijn winkel straks ook hoop anderen te helpen. Mijn droom stond heel onverwacht voor de deur en de timing was niet de aller beste (haha). Toch spring ik in het diepe omdat ik geloof in dit moment. Ik geloof dat dit hét moment is voor mij om deze deur te openen. Ik geloof dat deze winkel dé ruimte is waar ik dit mag gaan doen. Ik voel het. Zal de timing ooit perfect zijn? Volgens vriendjelief niet. Je begrijpt dat er heel veel onverwachte kosten komen bij het openen van een winkel. Het grootste deel hiervan is gecoverd. (YES!!!) Maar jullie kunnen mij zeker nog verder helpen!

Met elke aankoop in mijn webshop help je mij. Je helpt mij door mijn socials te liken, op berichten te reageren, berichten te delen. Natuurlijk help je mij met mond-op-mond reclame. Vind je het leuk om nog meer te helpen? Lees dan even verder.

Workshop tickets

Ben je van plan om in de toekomst naar een van mijn workshops te komen? Dan help je mij enorm door alvast een ticket te boeken. Je kunt kiezen voor een geplande datum en als je niet zo ver vooruit kunt plannen staat er een open ticket online. Je koopt nu vast een ticket en kunt later bepalen naar welke workshop je komt. Alle verkochte tickets komen in het spaarpotje voor de huur van oktober en november. Dat geeft mij wat lucht omdat ik pas per 1 november stop met werken in loondienst en 1000% voor de winkel ga. (De prijs van de workshop-tickets gaan per 1 juli omhoog naar €59,95. )

Armbandjes

Ruim honderd armbandjes liggen er klaar. Yes, ik heb vriendjelief weer aan het werk gezet haha. Prachtige en betekenisvolle linten. Allemaal met schuifknoop van Stainless Steel zodat je er lang plezier van kunt hebben. Koop je een van deze armbandjes dan doneer je een groot deel aan de winkel. Dit geld ga ik gebruiken voor het inkopen van meer materiaal om de winkel mee te vullen. Denk aan kralen, edelstenen, sieraden, verpakkingsmateriaal, drukwerk enz.

Giftcard

Wist je al dat ik in mijn webshop digitale giftcards heb staan? Je kunt ‘m zelf uitprinten (of per mail iemand verrassen). Je maakt van de uitgeprinte giftcard makkelijk een feestje door het op een leuke manier in te pakken, een kaartje erbij te schrijven of in een bos bloemen verstoppen. Heb je binnenkort een verjaardag of een andere reden voor een cadeautje? Denk dan ook aan deze giftcards. Je helpt mij hier enorm mee. De digitale giftcards zijn te besteden in mijn webshop.

Donatie

Ben je niet van plan om naar een workshop te komen, ken je niemand die blij wordt van een giftcard en heb je ook geen behoefte aan armbandjes, en wil je wel graag helpen? Dan mag je natuurijk ook een (kleine) donatie doen. Dit geld zal ik besteden aan het verder inrichten van de winkel. Er zijn nog wat meubels nodig. Ook wil ik zelf een aantal workshops volgen om nieuwe dingen te leren zodat ik deze straks kan toevoegen aan de winkel. En mocht het lukken dan zal ik groter gaan inkopen. Er staan een aantal prachtige merken op mijn wensenlijstje.

https://betaalverzoek.knab.nl/Ac92606jq44XYzu

Voel je vooral niet verplicht. Jullie enthousiasme is sowieso helpend! En door jullie prachtige bestellingen en support van de afgelopen jaren is het voor mij nu mogelijk deze stap te zetten. Daar ben ik jullie ontzettend dankbaar voor. De droom komt uit en ons hele gezin verheugd ons op deze bijzondere stap. Met Lys. hoop ik een veilige, verbindende, creatieve en liefdevolle plek neer te gaan zetten in Apeldoorn.

Alle liefs, Elysia