Elke maand ben je op zondagochtend welkom om zelf een sieraad te komen rijgen. Ik nodig je uit on aan te schuiven bij Lys. De perfecte plek om om even stil te staan, naar binnen te keren en in alle rust iets moois voor jezelf te maken. Ik weet zeker dat je direct de zachtheid van de ruimte voelt en deze warme omgeving je inspireert tot het rijgen van een mooi sieraad voor jezelf.

Verhalen rijgen

Wat wil jij jezelf meegeven? Welk verhaal wil jij dragen? Een reminder, een wens, een intentie, een doel. Ik hoop dat het je lukt om even in een creatieve bubbel te komen en met jezelf bezig te zijn. Verwacht geen ‘how to…’ workshop. Ik help je graag jouw sieraad af te hechten en laat je zien hoe ik dit doe. De nadruk van deze middag ligt op het moment voor jezelf en in alle rust iets moois voor je zelf maken.

Schuif aan, geniet van je koffie en lees over de mooie intenties. Je vindt alleen de materialen die ik zelf gebruik voor de sieraden in mijn webshop. Kwaliteit. Stainless Steel, Miyuki kralen en half edel- en natuurstenen. Wat ga je rijgen? Een ketting met een matching armbandje, liever een langere ketting, een setje armbandjes of liever een brilketting? Wat zijn je favo kleuren? En wat wil je erin verwerken door het gebruik van de mooiste Spirit Gems & Spirit Charms. 

Tijdens elke workshop heb ik plek voor zes vrouwen (vanaf 16 jaar) bij Lys. De locatie is op (9 minuten) loopafstand van het station en er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Ik zorg voor koffie, thee en wat lekkers. 

Visionboard X Bracelets

Net als bij de workshop ‘verhalen rijgen’ gaan we stilstaan. Een momentje voor jezelf. Reflecteren en je intenties het universum ingooien. We beginnen met het maken van een visionboard. Knip uit wat passend is voor waar je heen zou willen, wat je nodig denkt te hebben. Knip uit wat past. 

Als jij je visionboard hebt beplakt gaan we het thema van je visionboard omzetten in een setje van twee armbandjes. We gaan de intenties bij elkaar puzzelen d.m.v. mijn prachtige verzameling Spirit Gems. 

De workshop is inclusief canvas voor je visionboard, tijdschriften om uit te knippen en je gemaakte armbandjes. Koffie, thee en wat lekkers is ook inbegrepen. Dit is een super leuke workshop om met collega’s / een team te volgen. Wil je samen op zoek naar een datum? Mail mij dan.

Ben jij op zoek naar een invulling voor een vrijgezellenfeest, een babyshower, een teamuitje of iets anders en ben je op zoek naar een specifieke datum? Neem dan gerust contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheden. Voorwaarde is dat je zelf voor 6 personen zorgt. Meer mag in overleg. Mail dan naar info@imlys.nl of stuur even een berichtje via Instagram.

Wil je meer informatie over Kids Party’s? Lees dan hier verder.

Workshop data:
zondag 8 september 10:30-13:00 | zondag 6 oktober 10:30-13:00 | zondag 3 november 10:30-13:00 | zondag 1 december 10:30-13:00

Agenda workshop specials:
Zaterdag 28 september 10:30-13:00 | Moeders & Dochters

Praktische informatie 

 • De workshop ‘verhalen rijgen’ is op zondagochtend van 10:30 tot 13:00 uur. Je kunt tickets boeken in mijn webshop. Ik probeer de workshops te plannen op koopzondagen zodat je erna nog even het centrum van Apeldoorn kunt inwandelen of ergens gezellig kunt lunchen.
 • De prijs van de workshop is €49,95 p.p. inclusief onbeperkt koffie, thee, water en lekkers. Vanaf 1 juli gaat de prijs omhoog naar €59,95. Je mag gebruik maken van al mijn materialen en gereedschappen en neemt natuurlijk je sieraad/sieraden mee naar huis. 
 • Je mag onbeperkt sieraden maken. Het gaat erom dat jij in alle rust iets moois voor jezelf mag maken.
 • Ruimte voor zes vrouwen (leeftijd vanaf 16 jaar).
 • Locatie: Beekstraat 22B, 7311 LG te Apeldoorn.
 • Je hebt een goede fijne motoriek nodig want ik gebruik fijne materialen. 
 • Het is handig om van tevoren wat inspiratie op te doen op mijn website of Instagram.

Algemene voorwaarden workshops

 • Een workshop gaat door bij voldoende inschrijvingen. Ik heb het recht de workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. Het minimum is vier deelnemers. 
 • Per workshop zijn er zes deelnemers mogelijk. 
 • Je plek is definitief zodra je het verschuldigde bedrag betaalt hebt.
 • Afmeldingen alleen per e-mail naar info@imlys.nl
 • Afmelden tot 14 dagen voor aanvang van de workshop is geld terug.
  Afmelden binnen 14 tot 7 dagen voor aanvang workshop dan betaal je 50% van het al betaalde bedrag. 
  Afmelden binnen 1 week voor aanvang is 100% van het betaalde bedrag. In deze gevallen heb je geen recht op restitutie. 
 • Kun je niet komen dan mag je ook zelf voor iemand anders zorgen. Je inschrijving is niet persoonsgebonden. Wel fijn als je mij even mailt. 
 • Wanneer je betaalt ga ik er vanuit dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Heb je nog vragen? Ik hoor ze graag.