De allerleukste (kinder)feestjes in Apeldoorn en omstreken! Kom gezellig samen rijgen of… we toveren Lys. om tot een Beauty Salon. Feestjes van 6 tot 16 jaar. Wil jij liever een feestje op maat? Dat kan natuurlijk ook.

Kids Jewelry Party (6 tot 12 jaar)

Een tafel vol vrolijke acrylkralen en heel veel polymeerkralen. Ik zorg voor limonade en lekkers en voor de ouder(s) is er koffie en thee. Wil jij taart meenemen of bijvoorbeeld een High Tea bij boeken? Vraag dan even naar de mogelijkheden.

Wat we gaan doen:

  • Cadeautjes uitpakken
  • Een gezamenlijk naamarmbandje rijgen
  • Zelf armbandjes rijgen.

In 1,5/2 uur tijd mogen jullie lekker rijgen. Tussendoor maken we foto’s en we sluiten af met een toffe foto van de door jullie gemaakte sieraden.

Vind je het leuk om speciale LYS. uitnodigingen te ontvangen voor je feestje? Deze zijn af te halen in de winkel of ik breng ze bij je thuis.

De Kids Jewelry Party is te boeken op woensdagmiddag, zaterdagochtend en per november ook op vrijdagmiddag. Liever een ander moment? Mail mij dan even.

Kids Beauty Party (6 tot 12 jaar)

Voor de kleine Beauty Queens!

  • Natuurlijke scrub maken
  • In tweetallen, gezicht reinigen, scrubben, maskertje aanbrengen en we sluiten af met een gezichtscrème.
  • Daarna mogen jullie in een voetenbadje, worden jullie nagels gelakt en mag je een nagelstickertje kiezen.
  • Tot slot mogen jullie met glitter make-up en lipgloss opmaken. Als jullie het leuk vinden dan kan ik een paar krullen in je haar maken of je haar stijlen.

Tussendoor maken we leuke foto’s en natuurlijk sluiten we af met een leuke groepsfoto van de Beauty Queens! Het feestje duurt zo’n 2,5 uur.

De Kids Beauty Party is te boeken op woensdagmiddag, zaterdagochtend en per november ook op vrijdagmiddag. Liever een ander moment? Mail mij dan even. Wil je het feestje uitbreiden met bijvoorbeeld een High Tea? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Teenage Jewelry Party (12 tot 16 jaar)

Een tafel vol materialen! Naast acryl- en polymeerkralen zijn er ook rocailles. De rocailles zijn net even iets fijner te rijgen. Ik zorg voor limonade & lekkers en koffie/thee voor je ouder(s).
We gaan:

  • Cadeautjes uitpakken
  • Een gezamenlijk vriendinnen-armbandje rijgen
  • Een ketting met armbandje of een setje armbandjes rijgen naar wens.


We hebben 1,5 a 2 uur om te rijgen. En sluiten het feestje af met wat toffe foto’s van de door jullie gemaakte sieraden.

De Teenage Jewelry Party is te boeken op woensdagmiddag, zaterdagochtend en per november ook op vrijdagmiddag. Liever een ander moment? Mail mij dan even. Wil je het feestje uitbreiden met bijvoorbeeld een High Tea? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Teenage ‘Visionboard X Bracelets (12 tot 16 jaar)

Juist wanneer je jong bent is het een toevoeging om het belang van intenties stellen te leren. Juist in deze jaren van je leven mag je leren naar jezelf te kijken, jezelf te zien, te wensen, te dromen en kleine doelen te stellen. In je kracht te leren staan en vooral… te leren vertrouwen. Met deze Teenage Edition van Visionboard X Bracelets ga ik graag met de groep aan de slag.
We gaan beginnen met het verzamelen van knipsels voor visionboards en als we hiermee klaar zijn gaan we de intenties bij elkaar zoeken in mijn mooie collectie Spirit Gems. Hier rijgen we twee armbandjes van. 

De workshop is inclusief canvas voor je visionboard, tijdschriften om uit te knippen en je gemaakte armbandjes. Limonade, thee en wat lekkers is ook inbegrepen.  Wil je starten met het uitpakken van cadeautjes dan duurt de workshop een half uur langer. Willen jullie deze workshop boeken met een groepje vriendinnen? Mail mij dan even en dan gaan we samen op zoek naar een passende datum. Extra bij te boeken een High Tea.

COMING SOON: Kids & Teenage Party oorbellen van polymeerklei maken.

Algemene voorwaarden:
Het feestje is definitief zodra je van mij een persoonlijke mail hebt ontvangen dat het feestje is geboekt. Stel dat je datum niet meer beschikbaar is dan kunnen we op zoek naar een nieuwe datum of je krijgt je geld terug.
Begeleiding door een volwassene is VERPLICHT. De begeleider dient erbij te blijven tijdens het feestje.
Afmeldingen alleen per e-mail naar info@imlys.nl
Afmelden tot 14 dagen voor aanvang van de workshop is geld terug. Afmelden binnen 14 tot 7 dagen voor aanvang workshop dan betaal je 50% van het al betaalde bedrag. Afmelden binnen 1 week voor aanvang is 100% van het betaalde bedrag. In deze gevallen heb je geen recht op restitutie.
Is er een afmelding en is de groep nu <6 kinderen, dan krijg je geen geld terug. 6 kinderen is het minimum.
Is er een afmelding en blijft de groep >6 kinderen, dan krijg je voor deze deelnemer het geld terug. (Het minimum aantal blijft 6.)
Kun je niet komen dan mag je ook zelf voor iemand anders zorgen. Je inschrijving is niet persoonsgebonden. Wel fijn als je mij even mailt.
Wanneer je betaalt ga ik er vanuit dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord bent.