Mijn prachtige winkel is ook een perfecte locatie om te huren. Het is licht, op loopafstand van het centraal station, tegenover een q-park parkeerterrein en overal lunchmogelijkheden in de buurt. Aan tafel is ruimte voor maximaal 10 personen.

Vergaderlocatie

Zijn jullie als bedrijf op zoek naar een externe locatie voor een speciale teamdag of vergadering? Ook dan leent Lys. zich goed. Op loopafstand van het station, tegenover een parkeerterrein, genoeg lunchmogelijkheden (eventueel via mij te reserveren).

Op de locatie is het volgende aanwezig en je huurt inclusief:
Wi-Fi
Beamer
Flip-over
Sharpies en post-its
Twee toiletten
Koffie, thee en water.

Agenda verhuur
September: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Oktober: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
November: maandag, dinsdag en donderdag.
December: maandag, dinsdag en donderdag.

Creatieve workshops

Ben jij een creatieve ondernemer en geef jij zelf workshops? Zoek je een locatie in het centrum van Apeldoorn, zijn we geen concurrenten en heb je een visie die past bij mijn visie? Dan is mijn workshopruimte ook voor jou te huur.

Agenda verhuur
September: maandag (dag en avond), dinsdagvond, woensdagavond, donderdag en vrijdag. Zondagen (met uitzondering van 8 september).

Oktober: maandag (dag en avond), dinsdagavond, woensdagavond, donderdag en vrijdag. Zondagen (met uitzondering van 6 oktober).

November: maandag (dag en avond), dinsdag (dag en avond), woensdagavond, donderdagavond, vrijdagavond. Zondagen (met uitzondering van 3 november).

De verhuur is inclusief het gebruik van koffie, thee en water. Glazen en bekers zijn aanwezig.