“Everyone has a story to tell, be inspired to tell yours.”

Iedere eerste zondag van de maand ben je welkom om zelf een sieraad te komen rijgen. Heel graag ontvang ik je in de prachtige Soul Room van Kim. De perfecte plek om om even stil te staan, naar binnen te keren en iets moois voor jezelf te maken. Ik weet zeker dat je direct de zachtheid van deze ruimte voelt en deze warme omgeving je inspireert tot het rijgen van een mooi sieraad voor jezelf. De visie van Kim past helemaal bij wat ik wens voor jou en daarom ben ik ontzettend blij en dankbaar dat dit dé plek is waar ik jullie mag gaan ontvangen. 

Wat wil jij jezelf meegeven? Welk verhaal wil jij dragen? Een reminder, een wens, een intentie, een doel. Ik hoop dat het je lukt om even in een creatieve bubbel te komen en met jezelf bezig te zijn. Verwacht geen ‘how to…’ workshop. Ik help je graag jouw sieraad af te hechten en laat je zien hoe ik dit doe. De nadruk van deze middag ligt op het moment voor jezelf en in alle rust iets moois voor je zelf maken. 

Schuif aan en neus tussen al mijn mooie materialen. Je vindt alleen de materialen die ik zelf gebruik voor de sieraden in mijn webshop. Kwaliteit. Stainless Steel, Miyuki kralen en half edel- en natuurstenen. Wat ga je rijgen? Een ketting met een matching armbandje, liever een langere ketting, een setje armbandjes of liever een brilketting? Wat zijn je favo kleuren? En wat wil je erin verwerken door het gebruik van de mooiste Spirit Gems & Spirit Charms. 

Elke eerste zondag van de maand heb ik plek voor zes vrouwen (vanaf 16 jaar) en mag ik jullie ontvangen in Soul Room. De locatie is op (9 minuten) loopafstand van het station en er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Ik zorg voor koffie, thee, een Mimosa en wat lekkers. 

Ben jij op zoek naar een invulling voor een vrijgezellenfeest, een babyshower, een teamuitje of iets anders en ben je op zoek naar een specifieke datum? Neem dan gerust contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheden. Voorwaarde is dat je zelf voor 6 personen zorgt. Meer mag in overleg. Mail dan naar info@imlys.nl of stuur even een berichtje via Instagram.

Workshop data: zondag 3 maart van 13:00-15:30 | zondag 7 april van 13:00-15:30 (VOL) |
zondag 19 mei 10:30-13:00

Praktische informatie 

 • Elke eerste zondag van de maand van 13:00 tot 15:30 uur. 
 • De prijs van de workshop is €49,95 p.p. inclusief koffie, thee, een Mimosa en wat lekkers. Je mag gebruik maken van al mijn materialen en gereedschappen en neemt natuurlijk je sieraad/sieraden mee naar huis. 
 • Ruimte voor zes vrouwen.
 • In de prachtige Soul Room in Apeldoorn (Beekstraat 22B, 7311 LG te Apeldoorn).
 • Je hebt een goede fijne motoriek nodig want ik gebruik fijne materialen. 
 • Het is handig om van tevoren wat inspiratie op te doen op mijn website of Instagram.

Algemene voorwaarden workshops:

 • Een workshop gaat door bij voldoende inschrijvingen. Ik heb het recht de workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. Het minimum is vier deelnemers. –
 • Per workshop zijn er zes deelnemers mogelijk. 
 • Je plek is definitief zodra je het verschuldigde bedrag betaalt hebt.
 • Afmeldingen alleen per e-mail naar info@imlys.nl
 • Afmelden tot 14 dagen voor aanvang van de workshop is geld terug.
  Afmelden binnen 14 tot 7 dagen voor aanvang workshop dan betaal je 50% van het al betaalde bedrag. 
  Afmelden binnen 1 week voor aanvang is 100% van het betaalde bedrag. In deze gevallen heb je geen recht op restitutie. 
 • Kun je niet komen dan mag je ook zelf voor iemand anders zorgen. Je inschrijving is niet persoonsgebonden. Wel fijn als je mij even mailt. 

Heb je nog vragen? Ik hoor ze graag.