Onder het mom van ‘sharing is caring’ deel ik met jullie mijn #1 favourite: haarbanden.

Wie mij kent weet dat ik zo’n twintig haarbanden heb in alle kleuren van de regenboog en bijna altijd wel een haarband draag. Niet alleen bij bad hairdays.¬† Eigenlijk is het net als mijn sieraden, ze geven je iets mee. Iets extra’s. Deze haarbanden maken elke outfit leuker. Of je nu kiest voor simpel zwart of barbie roze. Haar los draagt, of haar vast. Of je nu simpel zwart draagt met een glitter haarband, of een kleurige outfit afmaakt met een rustige beige haarband.

Waarom ik onvoorwaardelijk voor deze haarbanden kies is omdat ze super licht zijn om te dragen. Je hebt niet het gevoel van een haarband op je hoofd. De uiteinden van de haarbanden zijn heel erg zacht waardoor je geen drukgevoel achter je oren ervaart. Heb je een dochter? Pas dan maar goed op je haarband! Deze haarbanden zijn ook geschikt voor kleinere hoofden.

Al een tijdje broedde ik erop deze haarbanden te gaan inkopen. Weet je wat de doorslag gaf? Dat mijn haarband van mijn hoofd werd gekocht. Ja, echt!
Ik gaf een workshop en droeg een haarband. Een van de leuke deelnemers vroeg of mijn haarband ook te koop was. Het was toevallig een nieuwe haarband en het maakte haar niets uit dat de haarband deze ochtend door mij werd gedragen. Ze wilde ‘m hebben! Een van mijn vriendinnen draagt de haarbanden ook dagelijks. Het maakt niet uit waar ze is, van collega’s tot aan de caissi√®re van de LidL, overal krijgt ze complimenten over haar leuke haarbanden. 

Hoog tijd om als echte fangirl ze met jullie te gaan delen. Waarschuwing: ze zijn verslavend!