VERZENDEN

Alle sieraden worden (feestelijk) verzonden in een brievenbusdoosje. Komt er toch iets beschadigd aan dan hoor ik dat zo snel mogelijk na ontvangst met foto van de beschadiging. 

Verzendkosten bedragen €3,95 voor een brievenbuspakketje met Track & Trace voor verzenden binnen NL. Je ontvangt de T&T code per mail na verzending. 

Woon je niet in NL dan wordt er een ander bedrag gerekend.

Retour 

Natuurlijk hoop ik dat jij je sieraad met aandacht uitzoekt en bewust koopt. En natuurlijk dat je hierdoor niet hoeft te te retourneren. Voor een kleine ondernemer als ik heeft retourneren een behoorlijke impact.
Mocht je toch niet helemaal blij zijn met je sieraad dan hoop ik dat je het cadeau kunt geven aan iemand en er op deze manier toch iemand blij mee maakt. 

Retour zenden van accessoires is mogelijk binnen 14 dagen na het plaatsen van je bestelling. De kosten voor het retourneren worden niet door mij vergoed. Stuur je het retour zonder T&T en raakt het kwijt bij de post, dan kan ik je product niet vergoeden. 

Op maat gemaakte sieraden en oorbellen (vanwege hygiënische redenen) neem ik niet retour.

Na ontvangst van het sieraad stort ik het totaalbedrag terug binnen 5 werkdagen.

Ik neem alleen complete items in originele verpakking retour en ik heb het recht een geretourneerd product te weigeren als ik denk dat het is beschadigd door jou of gedragen.

Zend jij je item retour zonder T&T en raakt het kwijt bij de post dan kan ik geen vergoeding terugbetalen. 

Wil je toch iets retourneren dan ontvang ik graag eerst een mail. Deze graag sturen naar info@imlys.nl
Je hebt zeven dagen na ontvangst van je sieraden om het retour te sturen en de kosten van het retour zenden zijn voor rekening van de klant.