Wat super leuk dat je er bent! Dat betekent dat jij een DIY-pakketje hebt gekregen. Om je een beetje op weg te helpen volgt hier een instructie. Veel plezier!

Inhoud van het pakketje:
Elastiek
Kralen
Sticker

Wat heb je nodig? 
Een centimeter om je pols op te meten. 
(Doorzichtige) nagellak
Schaar

Het is handig om eerst je polsomtrek te meten. Dat mag gewoon strak om je pols. Als je een armbandje maakt dan tel je daar 2cm bij op voor de lengte van je armbandje. 

Doe je kralen in een bakje of een diep bord. Zo kunnen ze niet wegrollen.

Plak een uiteinde van het elastiek op de tafel met de sticker uit het pakketje. 

Misschien ben jij al heel handig in rijgen en lukt het je zonder de sticker. Ik houd zelf altijd het elastiek met één hand vast maar dat is voor gevorderden 😉

Nu kun je het armbandje rijgen! 

Ben je klaar met rijgen? Leg dan een dubbele knoop in het elastiek. Stip dit knoopje aan met (doorzichtige) nagellak, leg er snel nog een knoopje in en laat het drogen. 

De uiteindes kun je afknippen en dan is je armbandje klaar!

Ik vind het altijd heel erg leuk om de armbandjes te zien als ze af zijn. 
Deel je (met je ouders) een foto van je armbandje op Instagram en tag je @imlys.nl? Mag ook een foto zijn van tijdens het rijgen. Onder de gedeelde foto’s verloot ik eens in de paar weken €20,00 shoptegoed voor mijn webshop. 

Liefs, Lys

*Kralen zijn niet geschikt voor kinderen onder onder de vier jaar. Wees altijd voorzichtig met kralen en kinderen, geef goede instructies en laat sieraden niet om tijdens het slapen.