Super fijn dat je er bent!

Op 12 april 2022 zat ik in de tuin en besloot ik te beginnen aan een webshop. Hoe? Google. Mijn droom krijgt elke dag meer vorm. Stapje voor stapje. Alles met verschrikkelijk veel liefde en enthousiasme.
Met veel vallen, soms even stilstaan en weer doorgaan.

Rijgen is wat ik het liefst doe! In alle rust de kraaltjes door mijn vingers laten gaan, puzzelen tot de kleuren kloppen, nadenken over intenties.

Wil je meer lezen over mij, hoe ik ben begonnen en wat ik nog meer doe? Klik dan HIER.


SHOP

Sieraden

DIY


Meer moois

“Ze maakt de allermooiste sieraden, altijd met een persoonlijk tintje waar de liefde voor haar werk vanaf spat! Elk sieraad is uniek. Daarnaast is ze een waanzinnig lief mens, staat altijd voor anderen klaar en gebruikt haar platform ook om mensen te steunen die het moeilijk hebben en een mooi lichtpuntje verdienen.”

Antoinette v/d wulp

Inspiratie

Een pagina vol met lichtpuntjes. Allemaal door mij geregen. De ene keer op verzoek, de andere keer vanuit mijn eigen flow. Allemaal met een liefdevolle intentie. Misschien wordt jij wel helemaal verliefd op iets, of kom je zo op een idee om je eigen sieraad te bedenken.
Wil je meer zien? Klik dan op de button.


DIY, kinderfeestjes en workshops

Lijkt het je leuk om zelf een armbandje te rijgen? Of samen met je kind armbandjes te maken? Zoek je een invulling van een kinderfeestje? I am your Woman!

Do It Yourself
Vanaf €3,95 ontvang je een super vrolijk pakketje om zelf een naam-armbandje te rijgen.
Wil je liever een iets uitgebreider pakketje? Dat kan natuurlijk ook.
Hier lees je meer over alle DIY-mogelijkheden.

KINDERFEESTJE
Zoek jij nog een onwijs leuke invulling voor een kinderfeestje, wil je geen kapitaal kwijt zijn en vind je het leuk om zelf actief aan de slag te gaan? Ik verkoop DIY Party Packages.
Je krijgt ruim voldoende materialen, tips en een instructie om het feestje tot een succes te maken.
Heb je een groter budget en geef je het liever uit handen?

WORKSHOPS
Lijkt het je leuk om te rijgen tijdens een babyshower of vrijgezellenfeestje?
Of tijdens de jaarlijkse zussendag? Misschien wel gewoon ter ontspanning met je vriendinnen of familie?
Stuur even een berichtje en dan kijken we naar de mogelijkheden.

“Lys maakt prachtige rijgels
met zoveel aandacht en liefde.”

Suus, Post van suus

Cheerleaders

Zonder mijn cheerleaders (vaste klanten) zou ik nergens zijn! Niets maakt mij zo blij dan het ontvangen van een ontvangstberichtje of foto van het ontvangen sieraad.

Vanaf de eerste dag is Lieke Hester (@liekeschrijft) fan van mijn sieraden. Haar favoriet? De ketting met tijgerogen. Bijna altijd draagt ze een van de door mij geregen kettingen. Zo zagen we haar al in Vriendin. En ook op de cover van haar, nog uit te komen, boek. Ik ben zó verschrikkelijk trots op deze vrouw en kan niet wachten tot ik haar boek in mijn handen heb. Je kunt nu hier een pre-order plaatsen. Van elke pre-order gaat €3,00 euro naar KiKa.

Lieke in Vriendin
Lieke Hester – Het kan ook nooit normaal
Lieke in Vriendin

“De wereld verdient haar te zien.”

Lieke schrijft