Lys. is the place to be voor creatieve workshops en kinderfeestjes in Apeldoorn. Een gezellige en verbindende invulling. Naar huis gaan met zelfgemaakte resultaten waar je echt blij mee en trots op kunt zijn.

Kinderfeestjes
Op woensdagmiddag, vrijdagmiddag (per 1 november) en zaterdagochtend is er ruimte voor de aller leukste kinderfeestjes bij Lys. Armbandjes rijgen (6 tot 16 jaar), of Visionboards en armbandjes maken of ga aan de slag met Jesmonite (12 tot 16 jaar). Je boekt al een kinderfeestje vanaf 4 kinderen. Alle feestjes zijn uit te breiden met een overheerlijke High Tea.

Uitgebreide informatie, prijzen en beschikbare data lees je hier. Reserveren kan per mail.

Workshops
Laten we verbinden! Elke eerste zondag van de maand staat de magische workshop ‘verhalen rijgen’ gepland. Schuif aan en rijg je verhaal. Ontspannen en even stil staan.

Eens per maand dé workshop speciaal voor moeders & dochters, je rijgt iets voor elkaar en voor je zelf. Voor beide workshops boek je tickets hier.

Of komen jullie gieten met Jesmonite? Ik waarschuw je: het is verslavend.

Binnenkort: workshop oorbellen van polymeerklei maken.

Privé workshop
Ben jij op zoek naar een invulling voor een teamuitje, babyshower of vrijgezellenfeestje? Of misschien om samen met een groep vriendinnen, buurvrouwen of familie te komen rijgen? Dan kunnen we samen op zoek naar een datum. Jullie workshop is uit te breiden met een heerlijke High Tea van High Tea Apeldoorn.

Wil je informatie opvragen over privé workshops? Vraag dan hier vrijblijvend een flyer aan.

Aantal personen: minimaal 6 of in overleg
Extra bij te boeken: mini High Tea (€14,50 p.p.) of High Tea (€20,00 p.p.)

Overige vragen
Heb je een ander leuk idee? Neem dan contact op! In overleg kunnen we workshops uitbreiden met bv high tea’s, borrelhapjes, cocktails of mocktails.